Political Net

Politológia, politikatudomány és egy kis politika mindenkinek!

Friss topikok

Linkblog

2011.06.03. 14:17 Political Net

Nem lehet tüntetni Orbán házánál???

2011. június 3.:
 
Nem lehet tüntetni Orbán házánál
 
Pénteken elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének lezárását Hajdu János rendőr dandártábornok, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. – írja az Index.
 
2008. október 8.: 
 
 
 
Engedni kellett volna a tüntetést Medgyessy háza előtt
 
Az ügyben hozott ítéletében a taláros testület nem találta megalapozottnak azt az érvelést, hogy a demonstrálók akadályozták volna a forgalmat, és a bíróság megállapítása szerint arra utaló jelek sem voltak, hogy a tüntetők erőszakos cselekményre, a közrend megzavarására készültek volna. – írja a Fidesz.hu.
 
Hogy is van ez?
 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika fidesz hülyeség napi fidesz


A bejegyzés trackback címe:

https://politicalnet.blog.hu/api/trackback/id/tr732954206

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kordonok 2011.06.03. 17:19:19

Újabb fejezetéhez érkeztünk a "miképp menjünk homlokegyenest szembe korábbi véleményünkkel" c. fideszes valóságshow-nak. Számtalan kritika érte a múltban részükről a szoci miniszterelnököket, hogy vagy nem engedélyezte a rendőrség a házuk elő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása