Political Net

Politológia, politikatudomány és egy kis politika mindenkinek!

Friss topikok

Linkblog

2011.03.04. 18:07 Political Net

A tandíjat eltörölni nem kell félnetek…

„Az egyetemi költségtérítéses képzések "kivezetése" is szerepel a Széll Kálmán-tervben. Ez nem a fizetős képzések megszüntetését jelenti, hanem azt, hogy a jövőben a hallgatók valós, 100 százalékos térítést fizessenek, mondta az Indexnek Kósa Lajos a Fidesz alelnöke.” 

Index 2011 március

 

Kép innen.

„A tandíj bevezetése a kormánypártok által a magyar fiatalok ellen indított büntetőhadjárat része; a Fidelitas garantálja, hogy egy esetleges kormányváltást követően eltörli azt - jelentette ki Csepreghy Nándor, a szervezet országos alelnöke csütörtökön Szegeden.”

 Fidesz.hu 2007 szeptember

1 komment

Címkék: politika fidesz hazugság forradalom napi fidesz


A bejegyzés trackback címe:

https://politicalnet.blog.hu/api/trackback/id/tr772710572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sötét korom 2011.04.22. 12:38:07

Ha jól látom, másfél hónapja senki nem szólt ehhez a problémához hozzá. Azt hiszem ez a legeslegnagyobb baj a jövőre nézve. Az emberek ingerküszöbe olyan magas, hogy a Fidesz most már tényleg következmények nélkül bármit megtehet...
süti beállítások módosítása