Political Net

Politológia, politikatudomány és egy kis politika mindenkinek!

Friss topikok

Linkblog

2011.05.16. 11:27 Political Net

Nem támogatható a szolgálati nyugdíj módosítása

 A szolgálati nyugdíjról szóló törvényjavaslat elfogadásával remélhetőleg csökkenni fog a hivatásos állomány nyugdíjba vonulási láza - mondta Gál Zoltán, az MSZP-frakció rendészeti munkacsoportjának vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

 
Kontur Pál, a Fidesz munkástagozatának elnöke reagálásában az MTI-nek elmondta: a felelőtlen kormányzati politika és a nyugdíj körüli anomáliák miatt mentek sokan már most nyugdíjba. Kifejtette: a Fidesz és a KDNP stabil anyagi háttérrel rendelkező, profi rendőri és katonai szervezetet tud támogatni, ez képes ugyanis a törvényességet Magyarországon biztosítani.
 
A képviselő rámutatott arra is, hogy a szolgálati nyugdíjról szóló törvény módosítása nem ezt eredményezi, ezért nem tudják támogatni. Kontur Pál rendvédelmi szakszervezeti vezetőre hivatkozva azt mondta, amit juttatni tudna a kormány, azt el is veszik a nyugdíjszámítási rendszerrel. Ha ezt megtehetik a nyugdíjasokkal, milyen jövőképet kínálnak a fiataloknak? - tette fel kérdést Kontur Pál, kiemelve: ezzel leértékelik a rendőrség és rendvédelmi szervek munkáját.
 

 

1 komment

Címkék: politika fidesz hazugság nyugdíj


A bejegyzés trackback címe:

https://politicalnet.blog.hu/api/trackback/id/tr92907722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seo · http://wordpress-honlap.com 2011.05.26. 17:05:56

És ez még csak kis hazugság.
A szolgalatinyugdij.com honlapon sok ilyen van összeszedve.
A rendvédelmisek csak a kezdet.
süti beállítások módosítása