Political Net

Politológia, politikatudomány és egy kis politika mindenkinek!

Friss topikok

Linkblog

2011.02.25. 14:19 Political Net

Esztergom után Kispestet is tönkre akarja tenni a Fidesz?

 Kispest azon kevés helyek egyike, ahol megmaradt a polgármester, aki ráadásul Mszp színeiben indult és 49,87%-al nyert is. Azonban a képviselőtestületben már másképp alakultak a dolgok. 9 Fidesz, 6 Mszp, 1 Lmp és 1 Jobbik képviselő kapott helyet a közgyűlésben. Gyakorlatilag az arányokból is látszik, hogy a Fidesz csak azt a döntését nem tudja keresztül vinni, amelyik a teljes ellenzék és a polgármester akaratával szembe áll.

 

 Kép innen.

 Azok után hogy megszűntették a Kispest Újságot, álítólag nagyon kell a kispesti költségvetésbe a 31 millió (itt az igazsághoz hozzátarozik hogy Lmp vetette fel hogy szűnjön meg az újság és rúgott egy hatalmas öngólt 1 méterről), most 800 millióért vetetnek vissza egy telket… Mert állítólag valaki súgott felülről hogy van rá egy vevő… Részint ha van rá vevő minek közvetítsen az önkormányzat? Másrészt meg ha nincs pénz egy 31 milliós újságra akkor honnan lenne pénz 800 milliós telket venni… Hitelből? és ha nem valósul meg az üzlet, akkor meg lehet mutogatni, hogy az Mszp-s vezetés eladósította a kerületet.

 Stop.hu cikke hívta fel a figyelmem az alábbi eseményekre.

Szóval, ha rossz indulatú akarok lenni akkor el akarják esztergomosítani kispestet… 

1 komment

Címkék: politika mszp fidesz önkormányzati választások kispest adosság


A bejegyzés trackback címe:

https://politicalnet.blog.hu/api/trackback/id/tr352689946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása